Rozcestí

Rozcestí

Anotace: -

Stojím teď na rozcestí


Je třeba udělat rozhodnutí


Zvážit lásku


Zvážit život


Rozhodnout o nás



Barvy rychle pominuly


Dny letí kolem nás


My neschopní je zachytit



Slova tvoří jizvy


A slané slzy na mých rtech


Tě nechávají chladným



Snad nedostatek citu


Vnikl mezi nás


Snad nové životní kroky


Nás od sebe oddělily



Je třeba zvážit krok dál


Zachránit lásku nebo jít...


Zahalit se do neznáma


Nový osud najít



Bolí to


Ztrácet lásku


Která hřeje


Ale více bolí


A ty zůstáváš lhostejným


K mým součástem


K věcem, které jsem já



Hmatám ve tmě


Snažím se Tě uchopit


Ale ty se nesnažíš


Být se mnou


Vnímat mě


Milovat mě celou



A tak stojím na úpatí


Skočit nebo se otočit


A prosekat se bolestí...


Kde je naše budoucnost?



Moc mě bolí


Že se ztrácíme


Miluji Tě


Ale láska jednoho nestačí


Nezachrání Nás



A tak hledám cestu


Kterou se mám dát


 
Autor Ishtar, 29.10.2011
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky za komentář, ale já se jen tak vypisuju ze svých pocitů:) Ale děkuji:)

29.10.2011 22:33:57 | Ishtar

Hezké myšlenky a nápady.. ale lépe by byla zveršovaná (ne ve volném rýmu) :/..

29.10.2011 22:32:01 | Live to fight

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí