Těší mě, hrací figurka

Těší mě, hrací figurka

Anotace: -

jedna figurka- jen TY


jedna kostka- tvůj osud



jeden hrací plán- životní bojiště

"Padla šestka".

1, 2, 3 ...

Počítáme své životní pole,

oči jsou jen stále choré.

Životní hra jako na papírovém kartonu,

Slyšíš ty zvuky vysokých tonu?

Tečky a skvrny,

jako defekty luny.

Snažíš se, usiluješ, bojuješ...!

("Prásk"! Figurka spadla)

Doznívají Ti tvé chyby v uších,

tak jako lehkost křídel muších.

Nevrátíš se zpět, tam kdes skončil.

Chyba, tak velká jako velikost pánských košil.

Nový začátek tě čeká.

Pojď! A hrej dál...!
Autor anet, 30.10.2011
Přečteno 201x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí