Kroky

Kroky

Anotace: -

Svlékni svůj plášť


který jen prázdnou


černotu skrývá


odlož svou masku


svou podpůrnou jistotu


v které se hromadí Tvá


vnitřní síla


podej mi ruce


a foukni mi do dlaní


a vykouzli na rtech


úsměv jen pro mě


to co je v hlavě


to srdce raní


jenom ty kroky


nech prosím tě


na mě


...

Autor TedelyBear, 30.10.2011
Přečteno 220x
Tipy 2
Poslední tipující: Maryje...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pěkná...

30.10.2011 17:33:38 | Maryje...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí