Chci to ještě zachránit

Chci to ještě zachránit

Anotace: -

Bez Tebe


jako bez života


se po bytě


zvolna potácím


skleslost a podrážděnost


si sama v sobě


zvolna


rozvracím


v krajině


kde se ani jeden


lísteček


bez mé touhy


nepohne


...


Jen tichá myšlenka


vyslaná od Tebe


že se chceš rozejít


a udělat vzteku přítrž


je ještě horší – vtíravě trapná


skoro jako tvá milenka


se kterou náhle někam


musíš jít


...


Nechci se rozejít


chci ještě zachránit


všechno


co se dá


...

Autor TedelyBear, 30.10.2011
Přečteno 207x
Tipy 2
Poslední tipující: Maryje...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechci se rozejít

chci ještě zachránit

všechno

co se dá



jsi statečná......ST.

30.10.2011 17:31:54 | Maryje...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí