Rozpor

Rozpor

Anotace: -

Srdce se pomalu zastavuje

promazat asi potřeba bude

na opravu dodat do hodinářství

nebo snad jiného řemeslnictví?

 

Kdo má náhradní díly

na rozdrásané city

kdo je povolí a smontuje

aby byly zase cele mé?

 

V cizím těle moje srdce

nebo mém je srdce svoje?

Nerozumím věcem kolem sebe

nerozumím tobě, sobě, lidem.

 

Všem těm smějícím se obličejům

jakoby snad nebylo trápení

a bolest byla jen výmyslem

lidí, co si už neví rady.

 

Prý je to jen pocit

asi máte pravdu

já to přece dobře vím

ale to mi nestačí.

 

Nechci se smířit s bolestí okolo

pomluvou, přetvářkou, dokonce lží

chci svůj malý ráj na zemi

zapomenout ty zlé věci.
Autor Berry, 30.10.2011
Přečteno 562x
Tipy 4
Poslední tipující: Loveless, Robin Marnolli, Danger
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je v tom kus pravdy..velkej kus.

21.11.2012 22:27:21 | Robin Marnolli

Děkuji za milou návštěvu... Těší mě, že oslovilo...

05.01.2013 23:36:48 | Berry

Psáno po návštěve Osvětimi...
Mimochodem mi pomohla dostat zvláštní cenu za vlastní dílo v recitační soutěži, ale je to moje veliká srdcovka. Občas se tak cítím, ale je o hodně lépe.

31.07.2012 22:30:36 | Berry

Dílko plné citu,snad už je líp.

02.04.2012 19:40:06 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí