Pijácká

Pijácká

Anotace: bez barev

Naše osudy jsou pošetilé
a život zmar,
nejde však smazat,co jsem nenapsal
Sedím u druhé lahve vína
na stropě se točí nahá konkubína

Cit se dere z lahve ven,
semenem je pak víra,
co ti tu nechávám není tvůj majetek
je to snad zbytečnost,apendix,dovětek
Pár básní zpackaných,nemocné výlevy
pár tužeb napsaných mou tužkou ze školy

To co ti nechávám strč si do prdele
já půjdu za světlem a ty zůstaneš tele
Autor Chránič Zubů, 18.02.2005
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí