RESTITUENT

RESTITUENT

Anotace: -

Vedle starého cukrovaru


posedával v malém baru

Připíjel k podnikání zdaru

zdědil jen tak několik arů

neúrodného suchopáru

rovného danajskému daru

Co s tím? Neměl ani  páru

Autor RU 82, 31.10.2011
Přečteno 189x
Tipy 1
Poslední tipující: E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí