Díky.......

Díky.......

Anotace: Nehledejte v díle mém, žádnou touhu po bodech..žádná není..možná vyšlo mi to v kartách:-)))..třeba je to dárek na Vánoce..nebo, proto jen..že každé ráno vychází slunce.. :-)))

..díky..
..za vás básníci blázniví
..za duše citlivé
věčně zamilované
..za život mimo realitu
vypsaný v básních
vás poetů
..že číst mohu vaše díla
někdy humorná, smutná
láskyplná
..za krásu srdcí
která pobouřena
stavem věcí - slovy
bouřit zkusí
..za oči, které vidí
co ostatní v honbě
za mamonem míjí
..že tváříte se obyčejně
přesto tak jedineční jste
*
..že dílkem tímto maličkým
vyjádřit se smím
co k vám cítím
*
Přeji vám..
ať nikdy neztratíte písmenka
ani svoji pravou
podstatu básníka.
Autor isisleo, 14.12.2006
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..a ty přijmi gratulaci ke sté básničce...to už je přece pořádný důvod k oslavě :o)

15.12.2006 14:05:00 | Mourek

...jsi milá ...víš ...

15.12.2006 07:51:00 | WhiteSkull

... Tobě také milé Isisleo ...

15.12.2006 07:15:00 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí