Osud nás všech

Osud nás všech

Anotace: -

To co jste vy i já jsem byla,
živé duše hrající si s osudem.
Duše, jimž voda bravu smyla
barvu smyla tímto dnem.

Nemyslet, necítit a nebýt,
o nic se již nervete.
Žádné pocity už nelze  mít,
to co jsem já i vy budete.
Autor Iwushak..., 31.10.2011
Přečteno 215x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis, Neldor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí