svědomí

svědomí

Anotace: odsouzení

Jsi démon co rozhoupal mou duši
A vepsal do ní tuží
Černá slova,
Jak bubny ve mně teď buší
Odsouzena k zániku
Není úniku z Tvého podsvětí
Stáhl si mě dolů,
Tam,kde tma rozsvěcí oči
Stínu strachu
A padáš do prachu,špíny a klamu
Zapomnění.
Jsi démon co pošpinil mi tvář
A sundal z ni svatozář.
Bílá slova
V houslích nenašla souznění
Odsouzena k doživotnímu vězení.
Jak vyškrabat se mám z díry,
Když otvor zakrývá netvor
Pán všech hříšníků
Šrámy a jizvy
Pohrdání
Jsem jedna z nich?
Autor laura3, 15.12.2006
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...někdy to bývá fajn být vtažen do marastu všech hříchů ...:)))) ...

15.12.2006 08:07:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí