Peřiny krásně hřejí

Peřiny krásně hřejí

Anotace: ...

Peřiny krásně hřejí,
za okny pozvolna svítá,
co, že za chvíli mám být pod koněm?

...nechávám si o tobě snít,
místo abych tě v náruči mohl mít...

A pak, to zjistím,
na mobilu číslo pod tvým jménem,
Kde že jsem? Co dělám? S kým?
To víš, že jsem na cestě!!! posílám pusu…

...oblečení všude po pokoji,
pospíchám, stále si tě nahou představuji,
autobusem, metrem či vlakem?
hlavně, že už budu zas s tvým srdcem....

Jsem zde, vystupuji ze dveří,
vrážíš do mě ramenem, víš o tom?
na vlasech se ti třpytí první sníh,
a pak:…
…dveře se zavřely a já tvůj křišťálový úsměv více nespatřil…
Autor Láďa, 15.12.2006
Přečteno 209x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí