Listopad

Listopad

Poletující barvy,
vzpomínky všeho,
co jsem prožila.


Slzy dopadnou a tón harfy,
jež připomíná mi toho,
po němž jsem toužila.


Padající listí,
které připomíná tebe,
vznáší se ve větru
a vidím i sama sebe.


Stoupající mlha,
clona zakrývající nebe,
mléčně bílá vlna.


Vše se jednou vstřebe.

Autor Kateřina Lukavská, 31.10.2011
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí