Předsevzetí

Předsevzetí

Anotace: -

Raději uzavřu se do svého světa,

a postavím si kolem velkou zeď.

Fungovalo to po celá léta,

tak proč to měnit právě teď.

 

Sám v sobě uzavřen,

nebudu moct škodit druhým

Končím s hledáním žen,

a tu touhu v sobě zhubím.

 

Nerozumím lidskému světu,

stanu se v něm tedy ničím.

Protože i když je věc v rozkvětu,

jedním dotykem ji dokonale zničím.

 

Budu tedy ničit co za to stojí,

jen to a ničehož víc.

Tu přešpatnou osobu svojí,

až nezůstane vůbec nic.
Autor Edmond Kadad, 31.10.2011
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně sebedestruktivní..doufám,že to je jen fantazie.Kdo takhle píše určitě vědomě nikoho a nic neničí.

01.11.2011 12:35:49 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí