V mlze

V mlze

Z tvých snů vytvořím svět

a ze slov jen pár vět,

které chci ti říct

a tvé myšlenky chci číst.

 

Krajinu mlha zakrývá

a nás dva tajně schovává.

A v té mlze!

Chci možná drze.

 

Být tebou líbán.

Být tebou milován.

Mlhou utajován

a za vášeň žalován.

Tebou podmaňován.

Svědomím zpytován.

 

Skrz neviditelné světlo

vidím své utrpení,

naše oddálení,

které na zem slétlo.
Autor Richard Ježek, 31.10.2011
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: E.T.Jane, Live to fight, Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné

01.11.2011 22:52:29 | Live to fight

Ať žije láska..moc hezké.

01.11.2011 12:22:09 | Liška76

i když trochu smutná, mně se líbí moc

01.11.2011 07:33:38 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí