Pro Janču (a všem smutným kamarádům)

Pro Janču (a všem smutným kamarádům)

Anotace: -

Je ti smutno?
To chce krev a hovno.
Už je ti líp?
To tě jen smích trochu štíp.

Netrap si tím nervy,
ať nemáš místo nich larvy.
Jednou na to zapomeneš,
až si do hrobu v klidu lehneš.

Nic za trápení nestojí,
a když už, chce to panák dvojí.
Nenabádám tě k alkoholu,
to ti radši koupím kolu.

Je v ní hodně cukru,
tak mi podej ruku.
Nervy cukrem obalíš,
a ne, že mě za to zmlátíš ;-)

Dej si se mnou čokoládu,
nebo aspoň na chleba marmeládu.
Prostě něco sladkého,
pro jistotu lehce stravitelného.

A když to nezabere koupím ti lízátko,
budeš se smát jak malé děťátko.
Kamarádi se musí rozmazlovat,
Když se s tím rodiče nechtějí malovat.
Autor Liquid vamp, 31.10.2011
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí