Á - MÚZO MÁ

Á - MÚZO MÁ

Anotace: -

Múza mi nedala (zní to eroticky) spát

Co všechno (3 „básně“) šeptala

pro vás jsem zapsal a rád

 

 

1. Básník realista

K problémům jak stoka

stačí bdělý pohled oka

K výpovědi jedna sloka

Soud od dne do roka

 

Dnes již přesně  vím

že víno má i dopamin

Z mozku náladu vyplaví

a smích je tu ke  zdraví

 

Znáte i tuhletu kupletu

Když zrovna nemusím

seč mnohé k tomu vím

do ničeho se nepletu
Autor RU 82, 01.11.2011
Přečteno 191x
Tipy 1
Poslední tipující: Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný...taky nemůžu moc spát a dost uvažuju o životě v dnešní době.

01.11.2011 12:17:42 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí