Představy

Představy

Anotace: -

Svázaná


Tvým bezesným dechem


kdy cítím


že Tvé ruce


už nemůžu zastavit


své představy


do udýchaných dlaní


bezděčně chytím


tím nemůžu snad nic


pokazit


...

Autor TedelyBear, 01.11.2011
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí