Smyslnost

Smyslnost

Anotace: -

Tvé zatoulané prsty


chytím ve své


třesoucí se dlaně


když objevují


již dávno objevené


rty vzrušeně se smějí


ale přitom skoro


ani


nedýchají


...


A když se později


oba utápíme ve tmě


nečekám jen


jak prsty Tvé


se svého úkolu zhostí


v bouři rozcuchaných smyslů


a v chtíči vlhké


smyslnosti


...

Autor TedelyBear, 01.11.2011
Přečteno 257x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Agniezka, kavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ta básenka je moc dobrá a já si jí četl několikrát . Zdraví Jirka

01.11.2011 08:40:25 | kavec

Bezva ;)

01.11.2011 07:25:08 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí