Mám na rukou krev

Mám na rukou krev

Anotace: -

Mám na rukou krev, ten znak těch, jež zabíjí,

mám na rukou krev a ten pocit nesmyji,

mám na rukou krev, ta duši mi požírá,

jsem ukrutný tvor, jenž své city popírá.

 

Mám na rukou krev, a už to tak je,

mám na rukou krev, a to je dost zlé,

mám na rukou krev, cejch zlodějů životů,

a uvnitř mám chlad a niterní prázdnotu.

 

Mám na rukou krev, že po mně to žádali,

mám na rukou krev a na srdci závaly.

Rukou mou zahynul nevinný tvor,

snad proto, že neumím projevit vzdor.

 

Mám na rukou krev, a to je už napořád,

mám na rukou krev a nevinnou nechci hrát.

Mám na rukou krev, a vždyť je to normální,

vždyť co lidi s tím, že život se promarnil?

 

…Obzvlášť, jestli, že ta krev není zrovna lidská….
Autor Anjesis, 01.11.2011
Přečteno 213x
Tipy 11
Poslední tipující: E.T.Jane, To je ONA, eMHart, Sýkorka07, kryndy, Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle napsané a vyjádřené.. ST.

05.11.2011 22:30:08 | Sýkorka07

Peťo, já vím, promiň, ale já už se asi prostě jenom tak nezměním

02.11.2011 22:00:57 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí