NEŘÍKÁNÍ/poznávání/

NEŘÍKÁNÍ/poznávání/

vím že svět už není jenom laská
i když bičem kolem práská?
jsou to věci co se mění
není ,a vše se možná změní
nestačí si pravdu říkat
ta se musí prožít
nechceme si ale tykat
a vše i měnit
sním když ta kráska
tvé vlásky laská
když jen voda v potoce se mění
zůstává jen snění
pojď se ale dívat
neukrývat
zázrak ze všednosti
neříkaní....
poznávání
Autor Radek.oslov.Šafárik, 01.11.2011
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky se čte, jen tak dál...*:)

20.07.2012 10:34:06 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí