Jen ona

Jen ona

Anotace: -

Každý den,vždy při stmívání,
když pohlédnu na její tvář,
myslím jen a jenom na ni,
na její z čisté krásy zář.

její úsměv roztomilý,
je pro mne jako drogou,
já když uzřím jej,byť jen na chvíli,
sotva udržím se na nohou.

miluji jen a pouze ji,
však milován nejsem,
a žít snad někdy s ní,
je pro mne jen další sen.

Však bez naděje žít se nedá,
proto ji nikdy neztrácím,
a pokud i ona stále lásku hledá,
snad moji lásku nezatrácí.
Autor hidden, 01.11.2011
Přečteno 205x
Tipy 3
Poslední tipující: angellka, Lockedlady
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí