Padal déšť

Padal déšť

Anotace: -

Dnes padal déšť a byl jak řeka
co teče z nebe na zemi
a každá kapka ostrá včelka
smývala smutek s tváře mi



Dál padal déšť a byl jak řeka
co slabé spláchne do moře
Tak nevěš hlavu moře čeká
v něm rozplyneš se v pokoře.



Však padal déšť a byl jak řeka
co pramen svůj má ve hvězdách
a kdybych měla srdce reka
tak šla bych hledat hvězdný prach



A padal déšť a byl jak řeka
kterou se dá k těm hvězdám plout
Až nadzvedne se mraků deka
ve hvězdách najdu si svůj kout.
Autor Keneu, 01.11.2011
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Lockedlady, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí