Tajný recept

Tajný recept

   Tajný recept * 


Z žebříku myšlenek stoupej výš.


Potom, až vystoupíš,  pochopíš.


Perleť se odráží v očích


a zase příjemně hřeje.


Voníš a když blíž se nakloníš,


balzámem na duši,


(nikdo to netuší),


lepší‘s než vonné oleje.


Natrhej paprsky do zásoby.


A špatné dny jakoby,


zlepší své podoby.


Zasypej  "hroby".


Rádoby.


Změkči ten tvrdý chrom.


Ztěžkne to cestu-


najdeš však zlom:


Dostaň se k městu


Babylon.


Nemusíš pospíchat.


*Protřepat- nemíchat 

Autor Live to fight, 02.11.2011
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Pett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahojky, fakt moc hezký jsou tvoje básničky... jen tak dál :-)

09.11.2011 14:16:52 | Pett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí