Á - MÁ MÚZA 2

Á - MÁ MÚZA 2

Anotace: -

Múza mi nedala (zní to eroticky) spát

Co všechno (3 „básně“) šeptala

pro vás jsem zapsal a rád

 

2. Je Bůh?  (Bůchví …)

Žádné klamy lži podvody

Pravda vítězí ale až vévodí

Vztah charakter vždy zdobí

Od teď snad už každý to ví

Jinak ...

je-li Bůh, tak se rozzlobí

 

A dokonce - není to seance


Autor RU 82, 02.11.2011
Přečteno 182x
Tipy 2
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí