Štědrý den

Štědrý den

Anotace: pro vás

V hávu anděl
chodba bílá
zvěstování příchodu

v hávu anděl
ženo milá
blíží se čas porodu

pláč a slzy
ozvěnou jsou koled
v okno vlétla kometa

zrodilo se dítě
přenádherný pohled
anděl tiše odlétá
Autor Lasska, 15.12.2006
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí