Světlonoš Vánoc

Světlonoš Vánoc

Anotace: nevím, co dodat

Světlonošem Vánoc být
a zvonkem cinkat stříbrně
vonět časem
rozumět
zpěvu vloček za sklem

bez hlásky vzduchem prolétat
v plameni svíci pochopit
nezměrnou něhou uchopit
srdce v napětí

prohřátou dlaní proskočit
probublat čajem lipovým
odkud jsem,to vám nepovím
v přání se s nocí proměním
Autor Lasska, 15.12.2006
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není co dodat. Milé dílko.

24.01.2007 14:43:00 | malíček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí