...v dál k tobě*

...v dál k tobě*

Anotace: -

Na struny ticho rozezvučí žal

až k prasknutí je  pocit ten jak dál

a v tónech kapek krve odměřuje čas

 až k zbláznění jsou ztěžklá víčka řas

a na stavidlech nad hlavou

vzletné myšlenky

obalujíce se v cukru povědomí

co káže ti tvář měsíce

náměsíčnosti bezvědomí

nazouváš z ranní rosy střevíce

a po babičce z krajky šál

Věříš v nekonečnost osmice

a věříš ještě dál

a ranní probuzení

stříbrnou ve zlatou mění

v dál k tobě v odsouzení...

 

Autor jvacl, 02.11.2011
Přečteno 256x
Tipy 5
Poslední tipující: Bambulka, kavec, Lucijena
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásné :) ST

09.11.2011 10:23:10 | Lucijena

díky Jirko, pochvala hřeje u srdíčka

04.11.2011 10:35:11 | jvacl

Tak ta básenka se ti moc povedla . I když bych to napsal úplně jinak .
Ale ty jsi autor a myslím si , že dobrý . Přeji hezký den Jirka

04.11.2011 09:54:26 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí