Kamarádství

Kamarádství

Anotace: -

Stále mne cosi oslovuje v kapse mi drnčí aparát chci být Tvůj kamarád.

Nebudeš, odpovídám.

O sobě se dozvídám věci z e-mailů asi vymaluji.

Piju vodu pivo došlo.

Hledím na přibývající písmenka tvořící znět slov a vjemů.

Jak vůni jim dodat mám?

Odpověz si sám.

Přestává se mi tu líbit, chtěl jsem vidět ta kliknutí na tipy, ty množiny čtenářů.

To se mi ztratilo a s tím i chuť psát.

Raději budu zase sát.

Jsem doma a půjdu ven možná i pod zem

Tak si vezmi co nabízím, rád Ti dám co mám stejně i na druhé zbyde.

A petrolejka dohořívá

Věnec opadal

A je tma

Blíží se konec dne

Rodí se den

Rok

Svoboda končí

Tak tanči.

 

 
Autor umělec2, 02.11.2011
Přečteno 370x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, takova, Holis, Květka Š., umělec2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co tě to hochu nemá,ona nekončí,jen je němá

22.04.2017 19:25:02 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí