Konání práce...

Konání práce...

Anotace: -

Anotace: (už jsem si na ni zvykla a nechci psát bez ní) Vymyšleno hádejte kde? :D

 

Člověk jen sedí,

(snad do nebe hledí?)

možná trochu zrud

a přepadne jej stud

při pomyšlení:

konat to na veřejnosti-to pro mě není.

Bylo by to zahanbení.

 

A tak bere noviny,

nadává na kraviny,

*-* tlačí *-*

sedí třeba hodiny

a život mu stačí.
Autor Rezkaaa, 02.11.2011
Přečteno 205x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí