Mlha

Mlha

Anotace: -

A jednou na cestě do školy, kdy si člověk neviděl ani na špičku nosu. Takový "popis" současného počasí...

 

Mlha-toť pozoruhodný meteorologický jev,

kdy chlad a voda prolézá do všech cév.

Na pět metrů vidět není,

chtít jít do práce-to se cení!

V tomhle nečase

nadáváme zase

(ne na Nečase,

nebo možná taky),

ale na ty zpropadený mraky!
Autor Rezkaaa, 02.11.2011
Přečteno 215x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí