Vánoční pozdravy

Vánoční pozdravy

Anotace: ...vánoce se blíží

Sněží. A možná, že ten sníh
co na dlani ti roztává
pár pozdravů vánočních
teď ode mne ti předává.

Chci být tou vločkou na tvé dlani,
chci být tím poslem, Štědrým dnem,
který ti splní každé přání
pod rozsvíceným stromečkem.
Autor danav, 16.12.2006
Přečteno 2437x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Není to špatné...

16.12.2006 09:47:00 | kruppe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí