Milování

Milování

Plamen svíčky zhasíná

a tma nás obklopí.

Tvoje hruď se napíná.

Tohle tělo pochopí.

 

Jemně se tě dotýkám.

Polibky tě zahltím.

Kontrole se vymykám.

Vášní tě teď oslovím.

 

Jemnými pohyby

vzplaneme spolu.

Už nemám pochyby.

Plujeme dolů.

 

Chci slyšet jen tvůj dech,

který mi šeptá: pojď se mnou.

A na orosených sklech

vidím vášeň jemnou.

 

Před krásou milování

se nikdo neubrání.

A jen tak znenadání

se nade mnou skláníš.
Autor Richard Ježek, 02.11.2011
Přečteno 285x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, chicacheca, labuť, synanceia
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná básnička :) fakt se ti povedla

05.11.2011 10:49:46 | Makyna

pěkné :-)

03.11.2011 21:08:27 | Richard Ježek

Když touha klepe na srdeční bránu
a plamen vášně tělem proniká
Dvě těla s něhou usínají k ránu
žár šepotavým ránem utichá

03.11.2011 14:20:40 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí