Á - MÚZO MÁ 3

Á - MÚZO MÁ 3

Anotace: -

Múza mi nedala (zní to eroticky) spát

Co všechno (3 „básně“) šeptala

pro vás jsem zapsal a rád

 

3. Obdiv ženám

Radostná óda na všechny ženy

Život bez nich by nebyl blažený

 

Snad mám stále tolik sil

abych svůj obdiv projevil

a vzdal i čest všem ženám

Alespoň na to - ještě mám

 

Pramen lásky života a rozkoše

snad všem promlouvám do duše

Muž je rozsévač žena má úrodný klín

Snad každý se ctí popasuje se i s tím

 

Oplození ta chvíle krásná a nevinná

Sláva stále tak budou další mimina

Rozhodující je ta požehaná hodina

budoucí rodička nic víc ani nevnímá

 

Radujeme se, kdesi nový život  začíná

Když kluk, tak Jožin, děvče. pak Pepina

 
Autor RU 82, 03.11.2011
Přečteno 211x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí