Na cestě

Na cestě

Anotace: -

Utopena v přítomnosti a čas mi lže

v mé beznaději hvězdného nebe

trhám se na cáry vůle

 

Zbytky ran vzdušných rán

potápí se tmou

A já utopená v čase příštím hledám se

V krocích zpět vracím se

a stavím mosty ze sentimentu

 

Vzdálená svému teď

Tisíckrát a naposled

 

..
Autor nicoletta, 04.11.2011
Přečteno 219x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí