čas

čas

Anotace: -

Schovaná ve Tvém náručí

necítím z lidí vanoucí mráz.

Ať svět se stokrát otočí,

já zastavila čas.

 

Jsem neplavec, který skočil

do Tvých studánek tryskajících jas,

že miluješ mě, tak´s mě neutopil,

proto jsem zastavila čas.

 

Byla jsem nomádem brázdícím poušť,

co myslel, že bez lásky to půjde snáz.

Přivedls mě zpět a zabránil stvořit spoušť,

a pak jsem navždy zastavila čas.
Autor Eva:-), 04.11.2011
Přečteno 222x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí