Sloup

Sloup

Anotace: -

Podivné malůvky tvoří na okně mráz,
když pod ním stojím a čekám na den.
Ta noc je tak věčná, nevnímá čas,
jež přesto si utíká, den za dnem.

Celý ten čas tam stojím, čekám a dívám se.
Pomník události kterou si nikdo nepamatuje.
Já však nikdy nezapomenu a stále doufám že,
mistrovské dílo na okně snad jednou roztaje.

Mráz se ale zatím nikam nevytrácí
a dále na tabuli pokračuje v díle.
A pokračuje i v práci na mně,
nezastavitelně ubírá mi na síle.

Odolám mu, vydržím to, snesu úplně vše.
Čekám tady pod oknem jako sloup solný.
Čekám až se to zamrzlé okno otevře,
a já budu konečně šťasten, volný.
Autor Caelos, 04.11.2011
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: hybridka22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezký

04.11.2011 19:53:37 | hybridka22

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí