Mrtví Andělé...

Mrtví Andělé...

Anotace: ...

Nad hříšnými myšlenkami,
rozhořelo se nebe,
nad snivými doměnkami,
já spálila sebe..

Anděl sedmý hřích,
smesl se a políbil zem,
já chtěla říct dík,
aby ses vrátil sem...

Od slunce byl požehnán,
i když byl zcela bez viny,
nemohl být milován,
zabit, avšak nevinný...
Autor Lukika, 18.02.2005
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná

26.11.2005 11:21:00 | Elenril

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí