Čas

Čas

Anotace: ...

Čas je zrádce
běží si dle svého
rychle nebo pomalu
zastaví, když
chceš stát se
vodičem v meziprostoru
Neubíhá
v těžkých chvílích
když ho chceš zpomalit
ještě zrychluje
pohrává si
v koutech stinných
s tíhou víry
její kouzlo
ochraňuje...
Autor seed.misulka, 16.12.2006
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí