Mé "moudro"

Mé "moudro"

Žít tento okamžik,neřešit blbosti a blbce,neříkat nikdy už aby ...

to se mi vážně nechce.

Radovat se z maličkostí užívat si života

i když venku padá listí

i když nás čeká robota.

Dělat s chutí a láskou nejen to co nás baví,jít i trnitou cestou,

zářit jak péro paví.

Snažit se s úsměvem

ne se zbytečným řevem.

Být pokorný však neponížit se.Dělat dle svého však poučiti se!

Není nutno přátel mraky,jeden dobrý stačí taky.

Štěstí je poloha mysli,na to hlavně často mysli.

Nadechnout a vydechnout to je oč tu běží.

Bez těch běžných úkonů žili bychom ztěží.
Autor valerie emilie, 04.11.2011
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: Liška76, CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm taky se mi zdá,že je to dobrá zásada..

18.11.2011 06:15:58 | Liška76

Správný přístup:-)

04.11.2011 21:51:38 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí