Draci

Draci

Anotace: ...

Stojím na vrcholku skály
nad obzorem
mezi mraky
pozoruju
kdesi v dáli
ohně šlehající draky
Protkávají sněžné svahy
rudě zbarvenými stromy
mezi nimi
ztrácejí se
malinkaté domy
Majestátnost jejich těla
probouzí v nás úctu
Nocí bdělou
pod hvězdami
porušují
touhou smělou
zákon lásky půstu
Žhavým dechem zahřívají
mrazem zkřehlé tváře
vlastním teplem
rozplývají
do měsíční záře...
Autor seed.misulka, 16.12.2006
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí