Prvenství

Prvenství

Svou básní Tě snad neklamu

a láskou k tobě hned vzplanu.

Vášní mé tělo ubíjíš.

Stačí, když jsem k tobě blíž.

 

Přivoním k rudým růžím.

Asi už dobře tuším,

že mé srdce patří teď tobě.

Chci být podroben tvé žalobě.

 

Nevím, jak víc se vyjádřit!

Básní však nejde vše ztvárnit.

Na mém seznamu důležitostí

jsi ta, co má rozhodně prvenství.
Autor Richard Ježek, 04.11.2011
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí