***

***

Anotace: ...

Dívka co červeným vínem
rty si obarvila
usíná jak ztracená růže

Stuhou omotaný lásky
se toulaj po parketu

a jazzová noc se blíží
jako zvon z kostelních věží

jako voda z řeky
co nedá spát
prokletým básníkům
kteří včera ztratili den
a ulicemi jsou nuceni
bloudit
Autor Jean-Valjean, 16.12.2006
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: simsa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky bloudím.... ;-)

16.12.2006 20:40:00 | Ithaka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí