Kde jsou ? Anotace: zpátečkám a zpětným chodům....

Kde jsou ? Anotace: zpátečkám a zpětným chodům....

Anotace: -

Mé cesty domů

do korun stromů
tak jako na začátku
krajiny bez signálů
bez králů a jejich marnivosti
kde jsou ty mosty?
Vřetena vymotaná?
Už stopy zavál z rána
písek z pobřeží
už dávno neběžím
nechám se vézt
a z věží světla měst
navečer zhasínám
zapomeň na začátky
a odpusť pustinám
samotu a noci ticha
ty ranní jinovatky
uplakaný
a vítr co ještě nepospíchá
netáhne nebem karavany
a v mušlích ještě slýcháš
jen moře šum
vstříc dalším dnům
jak kapka v plachtoví
a kdo ví kam
já skápnu z lan
po starý kotvě rezavý
než uteču si do hlavy......


 
Autor zenge, 04.11.2011
Přečteno 264x
Tipy 13
Poslední tipující: hašlerka, Radek.oslov.Šafárik, ziriant, Mbonita, Jana M., Holis, kavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opět ti musím dát ST, i když vím, že nejsem originální a opakuju se.

05.11.2011 19:43:18 | Jana M.

moc pěkná

05.11.2011 14:58:35 | Radek.oslov.Šafárik

Tak , to už jsem tady dlouho nečetl , tak podařenou báseň .
Je opravdu moc dobrá Jirka

05.11.2011 10:41:28 | kavec

k tobě se chodím těšit krásou slov...ST!

05.11.2011 10:16:34 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí