Pro Hodbyho :))

Pro Hodbyho :))

Anotace: -

Je to jen  příběh krátký,

co na jazyku mám.
Nikdy ho nebudu chtít vzít zpátky,
to Ti přísahám.

Nebyl si mi sympatický a nechtěla jsem Tě mít ráda,
dneska nevím, co bych dělala bez takového kamaráda.
Jsem připravená ruku do ohně za Tebe dát,
vždyť Tobě jsem vděčná, že umím se zase smát.

Těch pár týdnů , kdy byli jsme spolu den co den,
nevyměnila bych ani za ten nejkrásnější sen.

Teď už jen snad říci, že mám tě ráda,
a doufám, že nikdy Ti nebudu muset ukázat záda.
Jen doufám, že mě máš alespoň z poloviny stejně rád,
a doufám, že budeme mít zase možnost se spolu smát .
Autor Janica, 05.11.2011
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí