PŘEŽÍVÁNÍ i stáří má svá kouzla

PŘEŽÍVÁNÍ i stáří má svá kouzla

Anotace: -

Dokonce je krásné


ale není to snadné



Když věk dosáhne stáří


mnohé se již sotva daří

Léty přesluhuji Jsem kmet

Miluji vše život, lidi, svět

Ženu mám rozkvetlý květ

Ódy na lásku chce se pět

 

Jak návod n a přežití praví

co dělám - vše pro zdraví

Zaprvé co nejvíce se miluji

Samozřejmě se svou paní

Dokonce v duchu i ve spaní

 

Nikdo vás do ničeho nenutí

Ale věřte, je ve vaší moci

dokonce bez cizí pomoci

omezit zpomalit stárnutí

 
Autor RU 82, 05.11.2011
Přečteno 219x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí