Kouzelná svítaní

Kouzelná svítaní

v paprsku noci luna se koupá
myšlenka ta není zas tak hloupá
odchází z noci
bez pomoci
tvé všední smutné svítání

v záblesku co když mlčí touha
myšlenku na lásku co tak dlouhá
kde slyšet jsou vlci
či pozdní ptáci
bloudícího nekonečného hledání

na všední otázku kam spěchá
ta kráska plachá
šílenci bez pomoci
kříčící do noci
probuzená kouzelná svítaní
Autor Radek.oslov.Šafárik, 05.11.2011
Přečteno 218x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí