Jen se znič

Jen se znič

Anotace: Mě prostě nikdo neposlouchá. Asi si tu držku musí každej nabít sám.

Vrátila ses mi,
s úsměvem na rtech,
a řekla jsi mi něco,
co mi krev v těle,
všechnu co tam byla,
změnila v led.


Třesou se mi ruce...
I nohy...
Je mi zima...


Teď si chceš povídat,
jenže já nemůžu mluvit,
protože mi je zle,
jsem...

Zklamaná? 
Proč vlastně...


Možná jsem naivní,
když věřím,
že lidi nezklamou.


Jenže oni to dělají.
Znova a znova...
I ty jsi to udělala,
po tisící první a stejně
stejně mě to bolí,
nechápu proč...


Ty vypadáš šťastně,
a já mám pocit,
že jsem právě umřela.
Proč?


Nikdo mě neposlouchá,
moje varování, starosti,
lidi mi nevěří, že je mám ráda,
dál a dál se pomalu zabíjejí,
nemůžu dělat nic...


Teď k nim ses přidala
a mě je smutno...


Jsem prázdná jako
vypitá sklenka,
obal od čokolády...


Co bylo je pryč,
skončí to v záchodě,
končí tam všechno,
posledních 19 let...

Autor genca, 05.11.2011
Přečteno 257x
Tipy 5
Poslední tipující: Sýkorka07, Andělskými perutěmi chráněna, kavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posílám hodně sil!

06.11.2011 23:23:06 | Andělskými perutěmi chráněna

Myslím si , že musí být líp . Já v to věřím a jsem nezřízený snílek , který si také všechno co je kolem něho maluje na růžovo ... Jirka

06.11.2011 10:14:39 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí