Řeka Života

Řeka Života

Mám pocit že v tom plavu
běh příliš dlouze trvá
podzimní trávu
pro štěstí se schová
naděje plyne
nedá mě spát
já všední smutky
mám ale rád
chci si na básníka hrát
Proč slova jsou tak krotký?
vlhko tráva studí
mlha se zvedá
paprsky slunce
v náručí chová
počítám slova,všude je vidím
že brečím,to se stydím
života dar,okamžik budí
voda v té řece příliš studí
je to ten čas
když krasný hlas
ze snu nás probudí
modrá je planeta,modrá je řeka života
Autor Radek.oslov.Šafárik, 06.11.2011
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí