Brachypelma albopilosum - Adélka

Brachypelma albopilosum - Adélka

Anotace: -

Tahle slečna jedinečná

spíše sama pobývá.

Protáhne své dlouhé nohy,

když se nikdo nedívá.

 

Potrpí si na způsoby,

drží se spíš v ústraní.

Nesmíte se na ni zlobit,

když to někdy přehání.

 

Chtěla by žít v Karibiku

a slunit se na pláži.

Místo toho na zápraží

každý den se rozpaží.

 

Z dlouhé chvíle zvelebuje

podle vkusu vlastní byt.

Záclony si uháčkuje,

vždycky ví, co vylepšit.

 

Seznámím vás bez čekání,

obratem vás představím.

Zvažte ale, zda je vhodné,

žádat ruky podání.

 
Autor Rozpalka, 07.11.2011
Přečteno 226x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super :-)
st

11.12.2011 19:15:42 | synanceia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí