Silver-- anotace: lemplům nepotřebným...

Silver-- anotace: lemplům nepotřebným...

Anotace: -

Můj milý státe

vím nemáš vrchovaté
pokladnice
máš málo úředníků
a plíce tvé jsou nezdravé
kaju se převelice
že neplatím ti daně
..ale zas v krámě
nekradu
nedávám direkt na bradu
v průjezdech vetšinám
jen okusuji mršinám
tak jak to dělaj supi
možná jsem tupý
a plavu v investicích
to plaval jsem i kdysi
po lesích sbírám houby lysí
do sběren vozím časopisy
a automaty láhví vratných
znají mne v kraji je to špatný?
Když s jednou nohou nedělám?
jsem jako starej z břehů prám
když nahradí ho lodí
a bidlo jeho v rákos hodí.
Autor zenge, 06.11.2011
Přečteno 254x
Tipy 14
Poslední tipující: teď už nikdo, hašlerka, ziriant, Mbonita, Holis, zenge, labuť, Terakota
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super. Báseň na aktuální téma. Jak krásně lze popsat tvrdou realitu.

10.11.2011 23:14:54 | Terakota

Socialistická? safra, já myslela, že naše demokratická... :-)

07.11.2011 08:54:46 | labuť

Náš stát - česká země nevelká
taková ušmudlaná Popelka
a bohatý princ v nedohlednu

tak zítra dej zase jednu, jo :o)

06.11.2011 17:37:18 | hašlerka

..taková socialistická...:)

06.11.2011 16:00:10 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí